Cégünk több mint 12 éve foglalkozik faipari eszközök, fakitermelő- és megmunkáló gépek forgalmazásával, valamint erdészeti eszközök gyártásával, komplett alkatrész utánpótlással és gépek szervizelésével Magyarországon és határainkon túl.

A TEPKEM® (hordozható elektromos rakatvágó gép) egy függőleges fűrész, amelyet úgy terveztek, hogy időt takarítson meg, csökkentse a költségeket és növelje a termelékenységet a farakatok, rönkök, rapklap vágása és halomhasítása során. Még több kép, videó:

ITT olvashat bővebben a TEPKEM® -ről.

A fejlődő erdészeti és bútoripari ágazatban a gépi teljesítmény iránti igény növekszik, az emberi munkaerő iránti igény pedig csökken. Ebben az irányban számtalan új projekt és gép készül, és új rendszerek jönnek létre. Transzferrendszerek, amelyek a vállalatoknál feldolgozott csomagokat átrakják, forgatják, szállítják, emelik, és csökkentik a munkaerőigényt. Ezért a Transzferrendszerek, amelyek növelik a sebességet, a minőséget és a hatékonyságot, erre kiváló példa.

Tekintse meg a CANMAKSAN transzportrendszereinket. 

Most a Hunnia Fagép forgalmazásában!

Böngésszen használt, garanciális TERRI gépeink között. 

Olvasson a TERRI cégről még többet. 

Használt gépek garanciával ITT

Bemutatkozik Magyarországon a TERRI 3 erdészeti gépcsalád! A mai napon a TERRI 3 CW kombit mutatjuk be: gyérítéshez harvester és forwarder egyben – egyenesen Svédországból. 

Olvasson a TERRI cégről még többet. 

Olvasson a TERRI 3 CW kombiról

Az idehaza is méltán népszerű WIREX cég a hetekben üzemelte be új weboldalát, ami után a Hunnia Fagép, mint a lengyel cég hivatalos magyarországi viszonteladója, elkészítette a WIREX Magyarország honlapját, mely honlapon már sokkal bővebb információk érhetőek el a WIREX-gépekről. Emellett a Hunnia Fagép oldalán is frissítettük a WIREX-gépek specifikációit. Sokkal egyszerűbb módon kérhetnek Partnereink árajánlatokat, illetve kontaktálhatnak szakembereinkkel is az egyes gépekről.

WWW.WIREXMAGYARORSZAG.HU

2021-ben döntött úgy a nálunk nagyon népszerű, lengyel cég, hogy felvarrja ráncait gépeinek, és hogy ne csak a külcsínnel foglalkozzon: kaptunk jó pár erősítést is a WALTER-től. Ezekközül az újítások közül válogatunk most – a teljesség igénye nélkül.

ITT OLVASHATJA VÁLOGATÁSUNKAT

VÁGTA – Vágástakarító a Hunnia Fagép gyártásában!

A VÁGTA típusú vágástakarító rendeltetése, hogy a véghasználati vágás után a területen visszamaradó gallyakat és egyéb fás hulladékot összegyűjtse, sávokba vagy halomba összetolja.

Kérjen ÁRAJÁNLATOT a VÁGTA típusú vágástakarítóra, amelyet a Hunnia Fagép kaposvári Járműjavítójában gyártunk! Ezt megteheti ITT, az oldalunkon, vagy látogasson el legújabb weboldalunkra: HUNNIAVAGTA.HU, ahol alkatrészeket is rendelhet az eszközhöz.

2021-ben döntött úgy a nálunk nagyon népszerű, lengyel cég, hogy felvarrja ráncait gépeinek, és hogy ne csak a külcsínnel foglalkozzon: kaptunk jó pár erősítést is a WALTER-től. Ezekközül az újítások közül válogatunk most – a teljesség igénye nélkül.

ITT OLVASHATJA VÁLOGATÁSUNKAT

12 ÉVE A PIACON
Szakembereink több mint tíz éves tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére.
SZERVÍZ
Tevékenységünk nemcsak az értékesítés pillanatáig tart. Ügyfeleink kezét a vásárlás és a beszerelés után sem engedjük el, és meghibásodás, karbantartás esetén is boldogan állunk rendelkezésére.
MEGOLDÁSI JAVASLATOK
Legyen szó pályázatokról vagy akár finanszírozási lehetőségekről, igény esetén minden ügyfél részére kiterjedt megoldási javaslatot dolgozunk ki.
ELŐADÁSOK, KÉPZÉSEK
Betanítás, képzés, szakmai előadások. Tudjuk, hogy a technológiai fejlesztések megvalósítása nem egyszerű feladat: elméletben és gyakorlatban is segítünk.
SZAKMAI TAPASZTALAT
Szakértelem, ügyfélorientált gondolkodás és megbízhatóság. Azt nyújtjuk, amire a partnereinknek szüksége van, és abban dolgozunk, amihez értünk.
Previous slide
Next slide

EMAIL:
kozosseg@hunniafagep.hu

TELEFONSZÁM:
+36 70 366-6678

CÍMÜNK:
3400 Mezőkövesd, Jegenyesor . 116.

TERRI 3 - GYÉRÍTÉSHEZ MINDEN TEREPRE

November 26-án megrendezésre került a gyérítéses fakitermelésben alkalmazható TERRI erdészeti gépcsalád terepi bemutatója az EGERERDŐ Zrt. területén. Az összefoglalót az ERDŐ-MEZŐ Online készítette.

TERRIMAGYARORSZAG.HU