Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TRANSZFERRENDSZEREK

A fejlődő erdészeti és bútoripari ágazatban a gépi teljesítmény iránti igény növekszik, az emberi munkaerő iránti igény pedig csökken. Ebben az irányban számtalan új projekt és gép készül, és új rendszerek jönnek létre. Transzferrendszerek, amelyek a vállalatoknál feldolgozott csomagokat átrakják, forgatják, szállítják, emelik, és csökkentik a munkaerőigényt. Ezért a Transzferrendszerek, amelyek növelik a sebességet, a minőséget és a hatékonyságot, erre kiváló példa.

A gyártó előrehaladására és a minőségi termékek gyorsabb és hatékonyabb előállításának folyamatosságának biztosítására tervezett rendszerek, amelyek prioritásként kezelik a munkahelyi biztonságot és a munkahelyi egészségvédelmet, és biztosítják a termékáramlást a legpontosabb módon. A szállítórendszerek, amelyeket 4 fő címszó alatt gyűjtenek össze: szállítószalagok, kocsik, hidraulikus emelők és automatizálási projektek, ma már nélkülözhetetlen szükségletet jelentenek a vállalkozások számára.

SZÁLLÍTÓSZALAGOK

Ezek egyszerű gépek, amelyeket arra használnak, hogy a rakományt elhelyezzék rajta, és egyik helyről a másikra juttassák. Jelentősen csökkenti a fejlődő iparban a munkaerőigényt. Szíj- és görgős meghajtású és meghajtásnélküli munkamódszerekkel variálhatók.

CNC LAPSZABÁSZ ADAGOLÓSZALAG - PBK

Kiegészítő betápláló szállítószalagként működik a hátulról betápláló automata CNC lapszabász gépek hátsó szállítószalagjához. Csökkenti a várakozási időt és növeli a termelékenységet a csomagok gépbe töltése közben.

 Méretek W2200 x L4500 x H380 mm
 Motor 1.5 kW (380v, 50 Hz)
 Sebesség 12 mt/dk
 Kapacitás 3000 kg
 

SZALAGOS SZÁLLÍTÓSZALAG - BTK

Ezek speciális méretek szerint gyártott szállítószalagok, amelyeket a termékek szállítására használnak.

KÉZI GÖRGŐS SZÁLLÍTÓSZALAGOK - RUK

A szállítórendszerek egyik legfontosabb és legalapvetőbb része. A termékek átadása a szállítószalagra helyezés után a szállítószalagon történő mozgatás után az ember segítségével kinetikus mozgást adva történik. A gravitációs görgőknek köszönhetően nagyon gazdaságos és hasznos, mivel nem igényel plusz energiát.

A görgős szállítószalagokat speciális méretekben is gyártják a vállalkozás igényeinek megfelelően, a szállítószalag hosszának, a görgő méreteinek és az átviteli kapacitásnak az előzetes meghatározásával.

A görgős szállítószalagokban használt görgők acélcsőből és tengelyből állnak. A kétoldali burkolatoknak és csapágyaknak köszönhetően biztosítja a forgó és a szállítórendszerek mozgását.

Görgős henger

 Ø 60 x 2 x 600 mm Acél

 Görgőtengely

 Ø 12 x 640 mm Acél

 Csapágy

 6201 ZZ

 Henger bevonata

 Galvanizált

 Szállító oldalfal fém

 2,5 mm acél (2 méter / darab)

 Szállítószalag csatlakozás

 2,5 mm Acél

Lábak

 2,5 mm Acél

 Bevonata

 RAL 7016 Powder
Coat

 Görgők mennyisége

 5 db / 1000 mm

SZÁLLÍTÓ KOCSIK

Ezek olyan görgős kocsik vagy padok, amelyeket a gyártás megkönnyítésére terveztek a vállalaton belül és a transzferrendszerek hasznosabbá tételére. Általában görgő nélküli szállítórendszerekben használják.

GÖRGŐS FORGÓ SZÁLLÍTÓSZALAG - DRK

A görgős kézi fix szállítószalagok kerekes változata, amely 360 fokban foroghat a talajhoz rögzített körsínen. A görgős szállítósorokban általában középre szerelik, és lehetővé teszi, hogy a szállított termék 180 fokban elforduljon ugyanazon a vonalon.

GÖRGŐS ÁTRAKODÓKOCSI - TRA

Ez egyfajta rögzített kerekes szállítószalag, amely biztosítja a feldolgozott anyag lineáris áthaladását az egyik szállítószalagról a másikra, és hídként működik. Az átadáshoz kézi mozgatásra van szükség a síneken. A szélességek és a görgőtípusok megegyeznek a görgős szállítórendszerrel.

GÖRGŐS ROTÁCIÓS ÁTRAKÓKOCSI - DTA

Ez egyfajta görgős szállítószalag, amely lehetővé teszi a feldolgozott anyag lineáris áthaladását az egyik szállítószalagról a másikra, ugyanakkor 360 fokban forog a saját tengelye körül, lehetővé téve a termékek irányváltoztatással történő átadását. Az átadáshoz kézi mozgatásra van szükség a síneken. A szélességek és görgőtípusok megegyeznek a görgős szállítórendszerrel.

SZABADKEREKES KOCSI - STA

Ez egy görgőkkel ellátott szabad kerekes szállítójármű, amely arra szolgál, hogy a vállalkozásban feldolgozandó anyagot a görgős gépből vagy görgős szállítószalagról más görgős rendszerelemekhez vagy szállítószalagokhoz juttassa. A szállítási folyamat elvégzéséhez a bármely gépről, padról vagy targoncáról levett anyagot át kell helyezni a szabadszállító kocsira, majd a szállítószalagokhoz vagy bármely rakodólifthez kell juttatni.

A szabadszállító kocsiknak köszönhetően a teljes átrakás kevesebb energiával valósul meg. Mivel a görgős szállítószalagokkal azonos méretekkel rendelkezik, lehetővé teszi a speciális átrakást vagy megkerülést igénylő termékek szállítását a görgős szállítórendszerrel rendelkező vállalkozásoknál.

STOPER - STP

A görgős szállítószalagok elején és végén elhelyezett mechanikus rendszer, amely megakadályozza, hogy a termékek átcsússzanak a szállítószalagon. A képen látható nyitott és zárt helyzetben használatos.

HIDRAULIKUS ÉS PNEUMATIKUS EMELŐ

Ez egy olyan típusú emelő, amely hidraulikus erővel mozog, általában görgő vagy lapos platform formájában, amely automatikus fotocellával vagy lábpedállal mozgatható fel/le, ahol a gépek be- és kimeneti részei vannak elhelyezve. Fix vagy kerekes modelljeivel a legkülönbözőbb ágazatokban és üzemekben különféle géptípusokkal integrálva működhet.

A felső görgőplatformmal rendelkező emelők görgői akkor aktiválódnak, amikor a legalsó pozícióban vannak, és a feldolgozott csomagot csak ebben az állapotban lehet mozgatni. Amikor az alsó szintről felemelkedik, a görgők kikapcsolódnak, és a csomag nem mozog. A felvonó a legalacsonyabb szinten van, vagyis amikor zárva van, 250 mm magasan van, és ha van görgős szállítórendszer, akkor ugyanezen a szinten működik.

BE- ÉS KIRAKODÓ LIFT - YBA

Ez egy termékemelő platform, amely a gépek be- és kilépő részeinél van elhelyezve, és automatikusan emelkedik a darab vastagságának megfelelően, miután a kezelő kézzel leadja a munkadarabot a gépnek.

LAPMÉRETEZŐ RAKODÓLIFT - PEM

Ez az elölről tölthető panel méretező és CNC megmunkáló gépeknél használt indulási emelő. Mivel ellenáll a nagy terhelésnek, ömlesztve rakodható.

Méretek

 2000 x 3000 mm

 Emelési kapacitás

 5.000 kg

 Motor

 2.2 kW

Vezérlés típusa

Lábpedál

Platform típus

 Lapos – emelővillás

Haladási magasság

 430 – 1100 mm

RAKLAP FELVONÓ - TPA

Ezek olyan hidraulikus karmos rendszerrel ellátott platformok, amelyek lehetővé teszik a raklapok emelését és leengedését a különböző gépek be- és kijáratainál, és amelyeket általában azok a vállalatok részesítenek előnyben, amelyek nem rendelkeznek transzferrendszerekkel, például görgős szállítósorokkal, és amelyek a termékeket raklapok segítségével szállítják.

KÁRPITOZOTT PAD - PDT

Ez egy speciális, lapos tetejű, 800 x 1500 mm-es asztalméretű platform, amelyet általában a kárpitozás területén az ülések gyártásánál használnak, pneumatikus dugattyúval fel-le mozgatható.

 Tábla méretei

 800 x 1500 mm

 kapacitás

 150 kg

 Munka típusa

 Pneumatikus

Munkamagasság

  350-900 mm

EGYEDI AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREK

TÖMEGES LAPCSISZOLÓ ÉS CSOMAGOLÓSOR AUTOMATIZÁLÁSA

YOGELA

YOGELA?

ÉLZÁRÓGÉP AUTOMATIKUS VISSZAFORGATÓ SZÁLLÍTÓSZALAG

Ez egyfajta visszaforgató szállítószalag, amely automatikusan visszavezeti az élzáró gépeken szalagozott darabokat a kiindulási pontra.

A Yogela rendszer 5 modulból áll: Légmozgató asztal, szalagátadó szállítószalag, lassító szállítószalag, légmozgató asztal és hidraulikus automatikus emelő.

A légmozgató asztal a kész alkatrészt a szalagátadó szállítószalagra helyezi át. A szalagátadó szállítószalag és a lassító szállítószalag továbbítja az árut, és felviszi azt a levegőasztalra.

A lassító szállítószalag és a kezelő között lévő légasztal lehetővé teszi az alkatrészek gyors és praktikus forgatását az asztalon, és a szalagozandó éllel együtt történő betöltését a rendszerbe.

A hidraulikus automata emelő használható az élszalagozó gép bejáratánál és a Levegőasztal kijáratánál. A fotocellák segítségével automatikusan fel- és lemegy, az alkatrészek vastagságának megfelelően.

Nem kell lehajolnia vagy felállnia az alkatrészek darabonkénti betöltésekor. A munkavédelmi és biztonsági előírások miatt a Yogela segítségével megszűntek az élszalagozás nehézségei, ami nem zavarja a kezelőt, növeli a munka hatékonyságát és javítja az alkatrészek minőségét.

Az acéllemezekből, fémlemezekből álló erős szerkezetének és a szalagszállító szerkezetének köszönhetően mindkét termék biztonságosan mozog, és csökken a karcolás veszélye.

Mivel szinkronizálódik az élszalagozó géppel, lehetőség van a mozgási sebesség beállítására. Az alkatrész szélességétől és hosszától függően a tekercsek sebessége vagy a szalag mozgása gyorsítható vagy lassítható.