Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rólunk

ÚJGÉP-KŐ KFT. cégbemutató

Tóth Lajos ügyvezető írása

2008. november 3-án, a gazdasági válság első hetében kezdtem a vállalkozást. Elsőként a nappali kis sarkában lévő íróasztalomról indultam el egy kölcsönkért laptoppal, egy jegyzetfüzettel és egy telefonnal. Egy magyarországi gépkereskedő cégnek az alvállalkozójaként egy címlistával és néhány darab prospektussal indultam el Kelet-Magyarországi területemre. Az első eladásom a 3. hónapban sikerült és egy év alatt 200 millió Forintos forgalmat értem el.

Ez adta az alapkövet ahhoz, hogy megalapítsam 2010-ben a saját tulajdonú cégemet, ami feldolgozó gépek és technológiák forgalmazásával foglalkozik. Termékcsoportunk fókuszába az elsődleges és másodlagos faipari technológiák tartoznak, továbbá az iparághoz szorosan kapcsolódó erdészeti és mezőgazdasági berendezések és egyéb kiegészítő termékek.

Az egyéni vállalkozásból napjainkra csapatunk létszáma 4-5 főre emelkedett, és a profitunk a duplájára nőtt.

Az elsődleges faipari gépértékesítésben benne vagyunk az első 5-ben, és a tervek között szerepel, hogy egyenlő piaci feltételek mellett piacvezetővé váljunk.

Cégünk a Hubbard-féle szervezési tábla alapján működik, és cégvezetőként az etikus piaci magatartást helyezem előtérbe, és számomra akkor jó egy üzlet, ha a végén mindenki mosolyog. Meggyőződésünk, hogy a képességeinket tanulással fejleszthetjük, emiatt rendszeresen járunk továbbképzésekre. A jól teljesítő munkatársakat, akik hozzák a magas statisztikákat, azok extra jutalmazásban részesülnek.

Kisvállalkozóktól a milliárdos cégekig vannak partnereink.

Hosszútávon cégünknek vezetőkre van szüksége és a jól teljesítő munkatársak előléptetésre és felelősségi kör kibővítésre számíthatnak.

További oldalaink:

TERRIMAGYARORSZÁG.HU 
A TERRI erdészeti gépek magyarországi hivatalos forgalmazója és szervizelője a Hunnia Fagép!

élezőgép.hu
Élezőgépek minden mennyiségben!

holzwood.hu
Fűrészáru nagykereskedés Magyarország egész területén!

hunniaszerviz.hu
Kaposváron található a Hunnia Fagép Járműjavító- és Műszaki Centrum.

szalagfűrész.eu
Vízszintes- és függőleges szalagfűrészek minden mennyiségben!

walterfűrész.hu
A WALTER fűrészek otthona.