Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TEPKEM - ELEKTROMOS RÖNK- ÉS RAKATVÁGÓ GÉP

A TEPKEM® (hordozható elektromos rakatvágó gép) egy függőleges fűrész, amelyet úgy terveztek, hogy időt takarítson meg, csökkentse a költségeket és növelje a termelékenységet a farakatok, rönkök, rapklap vágása és halomhasítása során. A TEPKEM®84 és 72 modellekkel a TEPKEM®, amely a szabványoknál hosszabb és nagyobb vágási kapacitású machete, forradalmi mobilitást hozott a faipari ágazatba. Az elektromotorral működő TEPKEM® könnyű szállíthatóságával, ergonomikus felépítésével és nagyon alacsony energiafogyasztásával nem fárasztja a kezelőt, és biztosítja a vágási műveletek biztonságos elvégzését. Bárhol is van, a TEPKEM ® ott van… Egy lépéssel versenytársai előtt.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

MOTOR: A gépen egy 7,5 kW / 10 LE teljesítményű, 380 V / 50 Hz-es villanymotor található.

FŰRÉSZLAP: A gép modelljétől függően 84″ és 72″ hosszúságú.

KENÉSI RENDSZER: Automatikus kenőrendszer (OYS), amikor a motor jár.

HŰTÉS: A rendszert a motorhoz csatlakoztatott légcsavarrendszer hűti.

TISZTÍTÁS: A motorhoz csatlakoztatott légcsavaros rendszerrel megakadályozható a vágás során a környezetbe kerülő forgács felhalmozódása a gép belsejében.

VÁGÓ LÁNC: 404 – 063″ / 1,6 mm fűrészlánc

FESZÍTŐ GÖRGŐ: A rakatvágó mindkét végén található, és a lánc megfeszítésének feladatát látja el.

A TEPKEM előnyei

  1. A benzinmotorokkal ellentétben nagyon gazdaságos, mivel elektromos motorral rendelkezik. Környezetbarát, nulla szén-dioxid-kibocsátással, különösen alkalmas zárt környezetben való használatra.
  2. Az elektromos berendezésekben lévő speciálisan védett relékkel a gép a legmagasabb szinten védi magát és a kezelőt olyan esetekben, amikor a gép nagy áramot vesz fel, kényszer, fázisingadozás, feszültségesés, nagy vibráció. Fordított fázisú csatlakozások esetén, amelyek a láncvezető visszafordulását okozhatják, nem működik, és nem hagyja a munkavédelmi óvintézkedéseket a kezében. A CE (Conformite Europeenne) az Európai Unió új megközelítésű irányelveinek való megfelelést jelzi, ami azt jelzi, hogy a termék egészséges és biztonságos az ember, az állat és a környezet számára. Mivel a TEPKEM® elektromos árammal működik, a takarékosság szempontjából kiemelkedik a többi motoros vágószerszám közül.
  3. Automatikus láncolajozó rendszerrel (ALS) rendelkezik, amely megspórolja a lánc kézi kenését minden használat alkalmával, és figyelmeztet alacsony olajszint esetén.
  4. Mivel robusztus acélszerkezetű testtel rendelkezik, nagyon tartós és hosszú élettartamú.
  5. A TEPKEM® nagy előnyt nyújt a felhasználónak a hosszú és tiszta vágási kapacitásával, mint például a 84″-os modell 1690mm és a 72″-os modell 1400mm, és különbséget tesz a társaihoz képest.
  6. A gép belsejében a motorba épített propeller végzi a hűtési folyamatot és a működés során kibocsátott fűrészpor elvezetését is.
  7. A TEPKEM®, amelynek lánca 11.000 fordulat/perc sebességgel forog, kiváló erőt, sebességet és élességet biztosít, ezzel a teljesítményével maximalizálja a lánc tartósságát és meghosszabbítja élettartamát.
  8. Könnyen hozzáférhető 404 – 0,63″/1,6 mm-es lánc nagyon gyakori és ipari termék. Nagyon könnyen szállítható, élezhető és szétszerelhető, ami nagy előnyt és megtakarítást jelent a felhasználók számára.
  9. A rakatvágó kés mindkét végén lévő feszítőgörgő biztosítja, hogy a rakatvágó kés egyenesen és feszesen álljon, így tiszta és hibamentes vágás érhető el.
  10. A vágó végén található stop-rendszer megakadályozza, hogy a lánc és a rakatvágó a földhöz érjen és esetlegesen megsérüljön.