Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ERDÉSZETI SORKÖZMŰVELŐ TÁRCSA

Mire szolgál az erdészeti sorközművelő tárcsa?

Az erdészeti sorközművelő tárcsák a talaj porhanyóssá tételére és keverésére szolgáló berendezések, amelyek a kialakításuktól függően lazítást, felszínalakítást, gyomirtást és forgatást is végeznek.

Az erdészeti sorközművelő tárcsa az erdőfelújítások ápolására szolgál, de emellett alkalmas a laza, közepesen kötött és kötött talajviszonyok közepette a gyökeres felső réteg porhanyítására, lazítására, és a gyomok irtására. Az erdészeti sorközművelő tárcsa olyan talajon is használható, ahol a hagyományos, mezőgazdasági tárcsa nem, mivel a gyakori elakadások miatt meg kell szakítani a munkát, és a meghibásodások is sűrűbben fordulnak elő.

Leírás

A tárcsákat – típustól függően, erdészeti körülmények között – szántáselmunkálásra, mélylazított talaj felületének művelésére, vágásterület előkészítés nélküli művelésére és sorközi ápolására lehet felhasználni. Az erdészeti sorközművelő tárcsa szántáselmunkálásra elsősorban száraz talajon alkalmazható, illetve akkor, ha a szántott terület elgyomosodott. Az erdészeti gyakorlatban használt tárcsák munkaszélessége 1-5 m, a tárcsalevél átmérője pedig 0,5-0,9 m közötti.

A kínálatunkból megrendelhető, „V” elrendezésű, kétsoros, függesztett, ETS-II. típusú erdészeti sorközművelő tárcsa alkalmas a fentebb említett műveletek elvégzésére, csupán a munkamélység és a szint beállítását kell elvégezni. Kiváló minőségére garanciát jelent tapasztalatunk, a kedvező árat és a hozzá kapcsolódó szervizszolgáltatásokat pedig garantáljuk minden ügyfelünknek! Amennyiben Ön is szeretne vállalkozása számára beszerezni egy erdészeti sorközművelő tárcsát, forduljon hozzánk bizalommal! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink várják hívását!

GYÁRTÓ MEGNEVEZÉSE: ERDŐGÉP KFT

GYÁRTÓ SZÁRMAZÁSI HELYE: MAGYARORSZÁG

TECHNIKAI ADATOK:

ETS-2

HOSSZÚSÁG:

1720 MM

SZÉLESSÉG:

2100-2680 MM

MAGASSÁG:

1160 MM

SAJÁT TÖMEG:

780 KG

TELJESÍTMÉNY IGÉNY:

30 KW

AJÁNLATKÉRÉS