ERDÉSZETI TALAJLAZÍTÓ

Erdészeti talajlazító gépek: miért érdemes használni őket?

A talajlazítás nem csak a mezőgazdaságban, de az erdészetben is fontos; ennek megkönnyítésére szolgálnak az erdészeti talajlazító gépek. Az alábbiakban a talajlazítás fontosságáról olvashat.

A talajlazítás az összeállt, ülepedett, vagy tömörödött földet választja szét, ezáltal csökken a talaj térfogattömege, nő a hézagtérfogata, illetve a levegő térfogatszázaléka. A hézagtérfogat növelésével javul a talaj vízbefogadó képessége, így lehetővé válik a talaj mélyebb beázása, és hosszabb ideig nagyobb vízmennyiséget képes tárolni. Heterogén területen csökken az összefolyás, lejtős területen a vízelfolyás veszélye, ráadásul elősegíti a növények víz- és tápanyagfelvételét, kelését és fejlődését. A talajlazítás nélkülözhetetlen a talaj kedvező fizikai és kémiai állapotának megőrzéséhez, javításához és védelméhez. A talajlazítás sekély, közepesen mély és mély lehet.

Leírás

Az erdészeti munkálatok során a nehézgépek összetömörítik a talajt, ami így egyrészt nem alkalmas a növények fejlődéséhez, másrészt a fentebb vázolt problémák előidézője is lehet. Az erdészeti talajlazító gépek képesek kiküszöbölni ezeket a tényezőket, és megkönnyítik a későbbi munkát is, ezért mondhatjuk, hogy minden erdészeti vállalkozásban nélkülözhetetlen az erdészeti talajlazítók megléte. Amennyiben erdészeti talajlazító gépeket szeretne vásárolni, válassza kínálatunkból az ETL-3 típust! Tőlünk azonban nem csak az erdészeti talajlazítókat, hanem az erdészetekben szükséges összes berendezést beszerezheti, és számos szolgáltatással is a rendelkezésére állunk, ráadásul tanácsokkal is szolgálunk, ha arra lenne szüksége. Ha minőséget keres kedvező áron, válasszon bennünket! Ha kérdése merülne fel az erdészeti talajlazítókkal kapcsolatban, vagy megrendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! GYÁRTÓ MEGNEVEZÉSE: ERDŐGÉP KFT GYÁRTÓ SZÁRMAZÁSI HELYE: MAGYARORSZÁG

TECHNIKAI ADATOK:

ETL-3

SZÉLESSÉG:

970 MM

HOSSZÚSÁG:

1700 MM

MAGASSÁG:

1350 MM

SÚLY/PÓTSÚLYOK NÉLKÜL/:

350KG

AJÁNLATKÉRÉS