Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HUNDEGGER ROBOT-DRIVE 450

 

ROB-1000

A gépház szekcionált acélból készült, stabil és nagy pontosságú Hundegger-Motion-Control készülékkel van felszerelve, amely a betápláló és adagoló oldalán van csatlakoztatva. Az automata etetővel rendelkező behúzható hengeres szállítószalag 14 méterig terjed, bővíthető kiterjesztéssel. A táplált hengeres szállítószalag rögzítőelemmel van ellátva, és automatikus kilökéssel rendelkezik mindkét oldalon, 14 méterig terjedő fára (kiterjesztés választható). A gép biztonsági eszközöket és gépszekrényt is tartalmaz, valamint kapcsolószekrényt, vezérlőrendszert és irányítóasztalt, valamint TFT monitort is használ. A folyamat során az üzemeltető a feldolgozandó fát egy dedikált helyre helyezi, majd egy gombnyomással elismeri. Egy párhuzamos folyamatban az előzőleg elhelyezett alkatrészt a gép munkazónájában dolgozza fel, majd a kész összetevő automatikusan keresztirányban kiadásra kerül. A kész alkatrészek mind a kezelő oldalára, mind a gép hátuljára kiadhatók. A kiadagoló oldalon egy asztal biztosítja, hogy az alkatrész mindig azonos legyen, és a lehető legszorosabban rögzítve legyen, hogy elkerüljük a felesleges rezgéseket és előfordulásokat. A fűrészáru méretei: a keresztmetszet a minimum 20 x 60 és a maximum 300 x 450 mm között változhat, a bemeneti hossz minimum 1200 mm és maximum 14 m, míg a kimeneti hossz maximum 14 m.

Legyen szó ácsmunkákról, favázépítésről, rönkházépítésről, favázépítésről, ragasztott fűrészáru építésről vagy keresztirányú rétegelt fűrészáru építésről, a rugalmas szerszámcserével rendelkező 6 tengelyes robotegység minden kihívásra ideálisan felkészült. Sorjázás, hornyolás, fúrás, marás, furatolás és jelölés vagy címkézés, a szükséges szerszámmal a tárban a megmunkálási lehetőségeknek szinte semmi sem szab határt. A ROBOT-orsó fokozatmentesen változtatható fordulatszám-tartománya a különböző megközelítési stratégiákkal és megmunkálási ciklusokkal együtt az igényektől függően akár vizuális minőségű felületeket is biztosít.

Tartozékok listája:

ROB-2000

A 6 tengelyes ROBOT egység automatikus szerszámtárral van felszerelve, amelyben 16 különböző szerszám található. Az orsóhajtású egység teljesítménye 12 kW, és fokozatmentesen állítható a fordulatszám tartománya 0-12000 fordulat. Az HSK63-E szerszámtartó lehetővé teszi a fűrészpengék, fúrók, végmarók, sima oldalmarók, sima marók stb. használatát. A szerszámkiválasztást és kezelést a Hundegger KAMBIUM produkciós programban lehet elvégezni. A tárolt szerszámok jellemzői, mint a típus, átmérő, hossz és optimális sebesség automatikusan beolvashatók, amikor az adott szerszámot használják. Az alkatrész mind a hat oldalán végrehajthatók a feldolgozási műveletek, így nem szükséges az átfordítás vagy megfordítás. Opcionálisan vízszintesen működő fúróberendezéseket is telepíthetnek a ROBOT egységre.

 

ROB-2500

A Hundegger Cambium vezérlő szoftver teljes körű megoldást kínál a Hundegger gépek üzemeltetéséhez. Ez a vezérlő szoftver a Hundegger belső szoftverfejlesztő osztályának eredménye, amely tökéletesen igazodik az ügyfelek igényeihez és folyamatosan fejlesztik azt, hogy ügyfeleik hosszú ideig használhassák a gépeiket.

 

Az új Hundegger 3D produkciós program a CAMBIUM vezérlő szoftveren alapul, amely könnyen használható az ipari környezetben, és gyorsan és rugalmasan konfigurálható a különböző felhasználók igényei szerint. A CAMBIUM különféle megmunkálási stratégiákat kínál a gép optimális adaptálásához az ügyfélspecifikus gyártási minőségi követelmények kielégítésére.

 

A Hundegger gépek integrálhatók a vállalati hálózatokba, hogy az adatokat hatékonyan gyűjtsék és távoli diagnosztika és távvezérlés segítségével a szervizelés hatékonyabb legyen. A CAMBIUM természetesen konfigurálva van az ország nyelvére, és az összes szükséges adat automatikusan átvihető építészeti tervező programokból.

 

A CAMBIUM lehetővé teszi az alkatrészek közvetlen elkészítését a 3D ábrázolás mellett, és támogatja a felhasználó saját feldolgozási makróit, például fúrásmintákat és összetett profilokat. Az integrált online súgó segítséget nyújt a felhasználóknak, és automatikus optimalizálást kínál a vágási és felületi folyamatokhoz. A CAMBIUM egy gombnyomással generálja az építési projektekhez szükséges listákat, például anyagleveleket és durva vágási listákat.


ROB-3800
Biztonsági kerítés és eszközök

 

ROB-2800 Referencia lézer

 

ROB-2850

Hulladék kiadagolás

A kezelő egy nyomógombbal tudja aktiválni a kihordást.

 

ROB-2870 Mobil kezelő konzol

 

ROB-2890 Távdiagnosztika

A Hundegger AG távoli karbantartási szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a számítógép képernyőjének megjelenítése révén a cég szolgáltató osztálya hozzáférjen a gépadatokhoz és programokhoz, valamint módosítsa a telepítéskor beállított paramétereket. A számítógépek az internetkapcsolaton keresztül csatlakoznak a vásárlóhoz, akár hálózaton, modemen, vagy W-LAN-on keresztül. A gépkezelőnek kell beállítania és elindítania az internetkapcsolatot, majd engedélyeznie kell a szolgáltatás hozzáférését a kezelőpanelhez. Fontos megjegyezni, hogy ez a szolgáltatás nem átruházható harmadik félre, például a gép eladásával.

ROB-7400

Légszelepek a forgács eltávolításához az alkatrész tetejéről.

Sűrített levegős fúvókák a behordó és kiadagoló görgők elé szerelve.

 

ROB-7480 Airbooster egység

Ez biztosítja, hogy mindig megfelelő mennyiségű sűrített levegő érkezzen a robotfejhez.

 

Etető oldal

ROB-1601

Az automatikus adagoló lehetővé teszi, hogy a kezelő egyszerre több fűrészárut helyezzen el a 14 mm hosszúságú 7 sávos szállítószalagon, mely 2 méter széles rozsdamentes acél csuklópánt láncokkal rendelkezik. A gép automatikusan elválasztja a fűrészárakat a gumival bevont láncokkal, majd sérülésmentesen továbbítja azokat a feldolgozási zónába. Így a kezelőnek lehetősége van más feladatokra koncentrálni.

 

Jelölés

HH-8610

Címkenyomtató a kezelő konzolon

Más megfogalmazásban: A címkenyomtató készíti el az alkatrészek számára szükséges címkéket, amelyek tartalmazzák a cikkszámot, csomagszámot, projekt számot stb. Az alkatrész információkat a vágó- vagy CAD programból származó adatok továbbítják a számítógépen keresztül a címkenyomtatóhoz. A címke kinyomtatása után a gépkezelő kézzel szakítja le és ragasztja fel az alkatrészre.

 

Elszedő oldal

ROB-5680

Tároló karos asztal az elszedő oldalon

A stabil acélból készült szekcionált hengeres szállítószalag 6 elforgatható tárolótámaszt tartalmaz, melyeken a kész alkatrészek kiszállítása történik. A kidobóvezetőnek köszönhetően az alkatrészek sérülésmentesen jutnak el a tárolótámaszokra. A felső fatartók oldalai műanyag csúszótalppal vannak ellátva, hogy megvédjék a fa felületét.

 

Hulladék eltávolítás

ROB-6100

A gép alatt található keresztirányú szállítószalag az eltávolításra szolgáló forgácsok és fahulladékok számára. Ez hatékony és kevés karbantartást igényel, hogy ártalmatlanítsa a forgácsokat, és kiválóan alkalmas a hulladékfa feldolgozási övezetből való kiadagolására.

 

Az árba belefoglalt kiegészítők:


ROB-9060

Kalibráló szett Robot Drive HSK E63

Az ügyfél számára lehetővé teszi a ROBOT egység kalibrálását, anélkül, hogy szerviztechnikusra lenne szükség. A mérőérzékelő egységet manuálisan szerelik fel a ROBOT karra, és egy referencia vonalat, valamint egy szorítóegységet használnak. A kalibrálás és mérés ciklusok pedig részben automatizáltan kerülnek feldolgozásra.

 

ROB-4005

5 tengelyes fűrész egység

Az egység felülről működő, 5 tengelyes fűrészelési, horonyszabályzó és jelölő rendszerrel van felszerelve. Az 800 mm-es fűrészlap rendkívül rugalmas és képes a 0 helyzet alá vágásra. A gép számos vágási lehetőséget kínál, mint például a madármarók, tetőgerinc-illesztések, eresz zsalu bevágások, rögzítőlemez-körök és sál-illesztések gyors és pontos előállítására. A motor teljesítménye 13 kW és tartalmazza az 800 mm-es fűrészlapot.

 

ROB-4250

Vízszintes fúrógép hidropneumatikus csillapítással és fúróvezetővel, amely lehetővé teszi a ROBOT egység távolsági fényének használatát. Alkalmas lyukak készítésére a szarufákhoz és szegélyek megduplázásához, akár 525 mm mélységig szerszám nélkül a ROBOT egységnél. Az 8 x 650 mm-es („Lewis”) fúrószerszámot is tartalmazza.

 

ROB-4400

Hornyoló egység

Max mélység: 300 mm

Lánc szélesség: 8 mm

A tárban 3 hely szükséges hozzá.

Leírás

ROBOT-Drive 450/650 automatikus adagolóval max. 10,00 m hosszúságú fűrészáru esetén (be- és kivezető oldalon)*.

MODULÁRIS

A moduláris gépek tetszőleges számú egységgel felszerelhetők, és szükség esetén bármikor bővíthetők.
A rugalmas gyártáshoz mindenekelőtt egy dolog számít: mind a 6 alkatrészoldal megmunkálása egy menetben – az alkatrész elforgatása nélkül és akár 24 szabadon választható szerszámmal.
Az alkatrész megforgatása nélkül és akár 24 szabadon választható szerszámmal. Pontosan ez az elv hajtja a ROBOT-Drive-ot a csúcsteljesítményre.

 

Brand

HUNDEGGER

AJÁNLATKÉRÉS