PTH RIPPER ERDŐMŰVELŐ GÉP

PTH Ripper –  nehéz talajokra

A PTH Ripper a 60 cm mélységig terjedő felületeket bontja szét. A nagyobb kövek a fogak speciális kinematikájával kerülnek ki a földből.

A speciális kinetikával jelentősen kevesebb kopást és szakítást eredményezhet  erős kőtörőinknél ( PTH Crusher)  és a grader anyag kopása is jelentősen csökken.

A robusztus felépítésnek köszönhetően a PTH Ripper-t gyakran használják tiszta alapozónak az építőiparban és a mezőgazdasági ágazatban. A rugós felszabadítási mechanizmus  nagy ellenállóképességgel segíti a traktor rendkívüli megterhelését.

Stílusos design – Technológiailag kifinomult

Leírás

Stílusos design – Technológiailag kifinomult A nehéz teherautók, mint rönkszállító, dömperek a külszíni és egyéb nehéz berendezések magas fokú talajkondenzációt eredményeznek, ennek megoldásra szolgál a ripper. A PTH Ripper a különböző padlók, útfelületek tekintetében egy zökkenőmentes, összehangolt gépkoncepció jellemzi. A PTH Products több mint 25 éves tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az útépítésben, a természetes útépítésben és rekultivációban. Egyéb munkaszélességek, további testek (további súlyok, háttámla, stb …) kérésre elérhetők. A hagyományos mély lazítókkal ellentétben a PTH Ripper nem rendelkezik nyírócsapokkal. Ezért a PTH ripper a talajból történő felhúzás során nem igényel bosszantó szétszerelést, a cseréléskor sincs szükség szünetre. Nem csak az útépítéshez – A PTH Ripper szintén kiválóan teljesít a mezőgazdaságban. Előnye, hogy a mély lazításnak köszönhetően az oxigén bejuthat a talajba, ez elősegíti és támogatja a talaj életét, a humuszképződést, és megkönnyíti a víz bejutását a talajba. PTH Ripper Heavy Duty – „A Szörnyeteg” A legnehezebb talajok szánt  kb. 5 tonna az üzemi súlya, kettős felfüggesztése van a túlterhelés elleni védelem érdekében. A 300 lóerős és legalább 10 tonna súlyú traktorokhordozójárművek esetében. Nagyobb projektek esetében, mint például a talajjavítás a durva terepen ültetett ültetvények számára a PTH Crusher előtt történő előkészítéshez, ez a gép az első választás. Opcionálisan további súlyokkal bővíthető – max. teljes tömeg 8 tonna. Ennek eredményeképpen a kb. 1,5 köbméterig terjedő kövek kijuthatnak a talajból – további feldolgozáshoz hidraulikus kalapács ajánlott a sziklablokkok 50×50 cm-es szélességre vágásához. Ezeket a PTH Crusher HD vagy Multi Crusher sorozat szétvághatja. Alapfelszereltség:

  • Teljes váz
  • 7/9 fogaskerekek (CAT rendszer) felcserélhető
  • különleges felszabadítási mechanizmus kő eltávolítására
  • speciális öntött lengőkaros tartók
  • megerősített tekercsrugók a kopásmentes munkához (2-szeres kivitel a Heavy Duty változatban)
  • világítás: előlapi LED
  • integrált eszköztár
  • Csatlakozóplatform további súlyokhoz (öntöttvas vagy víztartály)

Műszaki adatok:

Nettó tömeg: kb. 1.700 kg – 2000 kg standard. / 5000 kg-os nagy teherbírású
szélesség: 2,30 m / 3,50 m
hossza: 2,50 m / 3,00 m
Fogaskerék száma: 9/7 (opcionálisan 4 kisebb hordozó járművek esetén)
Munkamélység: 600 mm – 800 mm
Teljesítmény igény: legalább 88 KW (120 LE) szabvány / legalább 220 KW (300 LE) nagy teljesítményű
Cserélhető CAT kotrócsúcsok a fogazott hegyen, további súlyok

Brand

PTH products

PTH Products NZ 0064210315653 0210315653

AJÁNLATKÉRÉS