Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PTH WSF TUSKÓMARÓ

PTH WSF 400 és PTH WSF 700 tuskómaró

A PTH WSF modellek hagyományos traktor / vontató járművekkel működtethetők, ezért mindenütt alkalmazhatók, függetlenül attól, hogy az erdőben vagy parkokban dolgoznak velük.

Opcionálisan hidraulikus hengerekkel vagy elektromos szervomotorokkal van felszerelve, a le eresztõ és forgatható mozgások finoman irányíthatók.

Leírás

A PTH WSF modellekhez rendelkezésre áll egy forgácsoló kerék faforgácsoláshoz (alátámasztóként) Az új PTH WSF 400 és 700 – minden fajta faanyaghoz és legalább 35 LE traktorokhoz Miért jó ötlet a csonk eltávolítása? Néhány oka van annak, hogy miért hasznos egy fa eltávolítása után eltávolítani a maradék faanyagot is a kertből. Először is, egy csúnya csonk árt a kert szépségének, és eltávolítása nagyban növeli a tereprendezést is. Másodszor, ha a csonk a kerted közepén, egy tervezett grillező, terasz vagy autóbeálló helyén van, akkor az ilyen eltávolítás az egyetlen ésszerű megoldás. Azok a régi tuskók, amelyek már évek óta a kertben vannak, elkezdenek rothadni vagy vonzani a penészgombákat, amelyek szennyezhetik a zöldterületet, károsíthatják vagy akár tönkre is tehetnek más növényeket. A csonk eltávolítása megakadályozza, hogy a nem kívánt fa újra növekedjen. Verhetetlen teljesítmény és tartósság szempontjából! A tuskódaráló / traktorokhoz és egyéb hordozóeszközökhöz CAT 1 vagy 2 bevitellel és TLT kapcsolódással. 35 LE-tól 50 LE-ig  a WSF 400 illetve 40 LE-tól 70 LE-ig  a WSF 700 a megfelelő választás. Mezőgazdasági és erdészeti területeken könnyűen, hatékonyan alkalmazhatóak. Hogyan kell használni a PTH WSF tuskómarót? Mozgassa a vágókereket egyik oldalról a másikra, hogy az a fát elvágja, majd helyezze át a vágó részt a daráló részre. Majd azt üzemelje be. Ezt a folyamatot többször ismételje meg, addig amíg az egész csonkot le nem vágta. Ezután vegye le a gépet a csonkról, és állítsa le a traktort (biztonsági óvintézkedések). Vizsgálja meg a területet, ahol a csonk volt, és ellenőrizze, hogy legalább 10-15 cm-re a fold színe alatt őrölt anyagot talál, ugyanis akkor biztos, hogy van az egész csonkot eltávolította.  Egy lapáttal az összes forgácsot  szedje ki, ezt felhasználhatja  talajtakaróként a kertjében, vagy hozzáadhatja a komposztgyűjtőhöz.

Brand

PTH products

PTH Products NZ 0064210315653 0210315653

AJÁNLATKÉRÉS