Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TERRI 3 FW FORWARDER

TERRI 3FW ERDÉSZETI KIHORDÓ – FORWARDER

EGY FORWARDER MINDEN TEREPRE

A Terri 3FW megállíthatatlan. Bármilyen aljzatot képes legyőzni, és olyan felületeken is simán mozog, amelyeket kevés más gép tudna kezelni. Mindez az alacsony talajnyomásnak köszönhető, ami a legérzékenyebb talajon is tökéletesen alkalmassá teszi a munkavégzésre.

Mint minden Terri gép, így a TERRI-kihordó is egyszerű és könnyen kezelhető, ami tudjuk, hogy jelentősen megkönnyíti az Ön munkáját. Bármilyen terepen kívánjon is dolgozni, biztos lehet a jó végeredményben. Nem jelent gondot, hogy a kerekekre lánctalpakat szereljen, ha extra teherbírásra vagy vonóerőre van szüksége. Ráadásul a változtatható tengelytáv és a csúszó padozat hihetetlen rugalmasságot tesz lehetővé.

Nincs két egyforma erdészeti kihordó. Az Ön igényei határozzák meg, hogyan fog kinézni a kész gép. Válassza ki a darut az átlagos munkanapja alapján – rengeteg hosszúságtól és típustól függő alap közül választhat.

Kezelőként alapvető fontosságú, hogy tiszta rálátása legyen, hogy lássa, mi történik a fülkén kívül. Ezt tartottuk szem előtt, és olyan fülkét terveztünk, amely minden irányban jó kilátást biztosít.

Kezelőként számíthat a munkához méltó fülkekomfortra. A kezelőszervek, a joystick-panelek és az egyéb berendezések mind olyan munkakörnyezetet biztosítanak, amely felveszi a versenyt a nagyobb erdészeti gépekével. Emellett olyan első forgóvázzal rendelkezik, amely minimalizálja a fülkébe érkező ütéseket és rázkódásokat, ami hozzájárul a kiváló kezelői kényelemhez.

KIVÁLÓ KÉNYELEM NAGY HASMAGASSÁGGAL

A 0,7 méteres hasmagasság nagyszerű mobilitást biztosít az erdőben. Ráadásul a gép világszínvonalú tárolóval és továbbfejlesztett tartozékcsomaggal rendelkezik.

A nagy teljesítményű vázzárnak köszönhetően a gép kiváló stabilitást biztosít minden talajon. A fülke bármilyen méretű ember számára alkalmas, jól arányos, könnyű és tágas, számos kifinomult részlettel.

Az 55,4 kW teljesítményű Cat 3.6 motor szigorú környezetvédelmi kritériumokat tart be, a tágas, 100 literes tanknak köszönhetően pedig órákig dolgozhat, mielőtt tankolásra kellene gondolnia.

Ráadásul a motor Danfoss kormányművel és hidraulikarendszerrel van felszerelve, ami a legjobb teljesítményt és üzembiztonságot garantálja.

Leírás

Dízelmotor CAT 3,6
Teljesítmény 55,4 kW
Hengerek száma 4
Nyomaték 424 Nm/1 200 ford/perc
Dízeltartály térfogata 100 l
Sebességváltó Hidraulikus
Maximális kormányzási szög 45º
Váltó fokozatok 1, 2, 3 és hátra
Max. sebesség 18 km/h
Kerékméret 500/50 x 17
Hidraulika rendszer Danfoss
Tartály térfogata 120 l
Szivattyú teljesítménye 130 cm3
Elektromos rendszer 24 V
Akkumulátor 2×12 V / 100 Ah
Generátor 100 A
Daru Mowi
Modell P30/40
Emelőerő 31 KNm / 37 kNm
Nyomaték 8,5 kNm / 12 kNm
Kilengési szög 360º
Kinyúlási méret 5,7 – 6,2 m
Alváz
Súly 6 600 kg
Hosszúság, szabványos 5 700 mm
Szélesség Elöl 1900 mm, hátul 2200 mm
Legmagasabb magasság 2 900 mm
Hasmagasság 700 mm
Raktér alapterülete 2–2,45 m2

Brand

TERRI

Az erdészeti gépek gyártója mögött a 130 alkalmazottat foglalkoztató, évente mintegy 220 millió svéd koronás forgalmat bonyolító smålandi Alfing i Älmhult vállalat áll.

AJÁNLATKÉRÉS