Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

VYVOS merítőkád

A merítő berendezésekről

A merítőkád gerendák, deszkák stb. impregnálására használható, mely impregnálás szólhat a rovarok ellen is, illetve megóvja a faanyagot a rothadástól.

A berendezés specifikációi

A készülék két acéltartályból áll, amelyek közül a külső egy biztonsági és gyűjtőtartály, a belső pedig a funkcionális kád, ahová a fát s haránt, vagy oldalkirakós emelőkocsi juttatja – ezen egységek elektromos és hidraulikus rendszerek. A fa rögzítése az impregnáló folyadékba történő felemelés előtt megfelelően biztosított. A tényleges impregnálási folyamatot 1 másodperctől – 10 óráig állíthatjuk be, a beállított idő letelte után a fát automatikusan a csepegtetőtartályba emeli a szerkezet.

Leírás

Méretek

Az impregnáló berendezés az egyes vásárlók egyedi igényei szerint állítható be. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk az alapvető paraméterekről. Maximális méretek:

A belső tartály hossza 16000 mm-ig
A belső tartály szélessége 1800 mm-ig
A külső tartály hossza 17000 mm-ig
A külső tartály szélessége 2200 mm-ig
Max. eszköz magassága 4200 mm
Hozzávetőleges súly 11000 kg

Fa tárolóhely: Minden ügyfél számára az igényei szerint állítható be.

Hossz – min 1000 mm
Hossz – max 14000 mm-ig
Szélesség – max 1200 mm
Magasság – max 1200 mm
Min. tárolás 400 mm

 

Elektromos rész, hidraulikus rész

A tápellátás 380 V, bemenet 3 – 6 kW. A tényleges szállítást és rögzítést egy hidraulikus rendszer biztosítja, amely kialakításával megfelel az érvényes szabványoknak.

Berendezési kiegészítők

A készülék kiegészíthető tetővel, beleértve az alumínium lapot, az elektromos fűtést általában 3 x 6 kW teljesítményfelvétellel. VYVOS hivatalos oldala ITT található.

Brand

Vyvos

Vyvos spol. s r.o. 687 55 Bystřice pod Lopeníkem, Česká republika

AJÁNLATKÉRÉS