Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval (FORWARDER)

okoldalú AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval

Az elmúlt években hazánkban is egyre jelentősebb lett a fakitermelés. Haszna felbecsülhetetlen: általa kapják meg a háztartások és a vállalkozások a szükséges tüzelő- illetve építőanyagot. Mondani sem kell, hogy rengeteg szállításra szánt faanyag kerül összegyűjtésre az erdőkben nap mint nap, és ez nem folyhatna hatékonyan gépesítés nélkül. Cégünknél az AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval állnak rendelkezésére azon piaci szereplőknek, akik a fakitermelést valóban hatékonyan végeznék.

Hogy miért vannak felszerelve a tőlünk vásárolható AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval? Mert ez a daru extrém hosszúságú, és több mint tíz méteres kinyúlással rendelkezik, mely által kényelmesebb lesz a munkaterületen végzett kézi darabolás és fűrészelés.

Az AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval az úgynevezett kihordó típusú gépek családjába tartoznak. A kihordó, vagy angol nevén forwarder, egy speciális erdészeti traktor, ami a hegy- illetve dombvidékek megmászására termett, és az utóbbi évek fejlesztéseinek hála már nem csak a faanyag mozgatásában, hanem egyéb erdészeti munkálatok elvégzésében is sikeres.

Ha az AMKODOR erdészeti kihordók KESLA daruval egybekötve érdekelnék, akkor bennünk nem fog csalódni! A gépek pontos paramétereiről még bővebb tájékoztatást kérhet segítőkész szakembereinktől elérhetőségeink egyikén!

Mind a(z) 5 találat megjelenítve