Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

AMKODOR vonszolók (SKIDDER)

A fák szállítása AMKODOR vonszolókkal a legbiztonságosabb!

A fakitermelés és -feldolgozás egyik fontos része az úgynevezett közelítés. A közelített anyag (vagyis a fa rakomány maga) és a talaj kettősét számítva a közelítés több módon is történhet. Az egyik mód a vonszolás, amikor a kivágott fa teljes hosszával a talajon fekszik. Szeretne nagy rakományokat is biztonságosan vonszolni a munkaterületre? Cégünk korszerű AMKODOR vonszolókkal áll a rendelkezésére!

Az AMKODOR vonszolók a közelítő géptípusok közé tartoznak. Magán a vonszolórészükön túl egy manipulátorral is rendelkeznek ezek a gépek. Utóbbi általában gémes-teleszkópos kivitelezéssel készül a magas precizitás érdekében.

Az AMKODOR vonszolók igazán sokoldalú munkagépek. Egyik fő feladatuk például az, hogy a gallyazás során a munkaterületre szállítsák a nyers faanyagot, melyet gallyazógépekkel kezelhetnek le a szakemberek. Darabolandó egységrakományt is vonszolókkal szokás közelíteni. Az AMKODOR vonszolók nehéz terepen is nagyszerűen teljesítenek, és jelentős terhet vesznek le az emberi munkaerő vállairól.

Még maradt pár kérdés Önben az AMKODOR vonszolókat illetően? Tegye fel őket segítőkész kollégáinknak elérhetőségeink bármelyikén!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve