Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sorozatvágók és szélezők

A faipari gépek között külön területet kell szentelni azoknak a berendezéseknek, amiket rönk és raklapelem feldolgozásra terveztek. Ezeknek a berendezéseknek a segítségével a faelemek feldolgozása lényegesen gyorsabban elvégezhető, amellett, hogy a tervekben feltüntetett paraméterek alapján valósítható meg a sorozatgyártás is.

A sorozatvágók és szélezők feladata, hogy a megmunkálatlan faanyagot az előzetes tervek alapján vágják, méretezzék. A berendezéseket úgy alakították, hogy képesek legyenek sorozatgyártásra, tehát az egymás után adagolt faanyagot ugyanolyan módon vágják le, mint a legelsőt. Ez természetesen pontos beállítás kérdése, amit a faipari gépen lehet véglegesíteni. A sorozatvágók és szélezők körfűrésszel ellátott faipari gépek. A körfűrész jellemzően daraboló, szeletelő, szélező vágást végez, aminek a mérete előzetesen beállítható.

A sorozatvágók és szélezők alkalmasak arra, hogy egyszerre több faanyagot is feldolgozzanak velük. Természetesen az adott gép típusától és kapacitásától függ, hogy egyszerre mennyi fával boldogul és egy bizonyos idő alatt mekkora teljesítményt képes produkálni.

Áruházunk termékeinek portfólióját úgy terveztük meg, hogy minden érdeklődő megtalálja benne a számára ideális faipari gépet. Ennek megfelelően forgalmazunk olyan sorozatvágókat és szélezőket, amik a kisebb vagy nagyobb üzemek számára is kínálnak megoldást. Amennyiben megbízható teljesítményű és kiváló ár-érték aránnyal rendelkező sorozatvágót és szélezőt keres vagy egyéb faipari gépet vásárolna, javasoljuk, hogy tekintse meg online kínálatunat!

Az általunk forgalmazott sorozatvágók és szélezők használatával egyenletes, kiszámítható fafeldolgozást irányíthat, anélkül, hogy pár év múlva a lecserélésén kellene gondolkodnia. Ez a precíz tervezésnek és a nívós kivitelezésnek köszönhető, ami a gépeket erős szerkezettel és hosszú élettartammal látja el. Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!