Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

WIREX Körfűrészek

Ebben a főkategóriában megtalálható például az F 500 típusú optimalizáló körfűrész, melynek sajátossága a lézeres vágáshossz beállítás, a nagyon pontos és gyors szabás 0,5 mm pontossággal. A fűrész rendelkezhet anyaghibák eltávolítása funkcióval előzetes, fluoreszkáló ceruzával történő jelölést követően. Az optimalizált vágásbeállítás párhuzamosan működik. A gép lehetővé teszi egyszerre több anyag vágását is.

Vagy az ED-500 jelölésű szélezőgép, ami a nagy rugalmasságú termelésszervezés igényének felel meg. Nagy szélességű (akár 650 mm) de emellett nagyon rövid (mindössze 800 mm) fűrészáru feldolgozása is lehetséges. Csak így érhető el magas kihozatal minimális veszteségeknél. A gép szerkezeti felépítése lehetővé teszi a gyors átszerelést és a számítógépes vágásméretállítás az egyszerű, de gyors átállást.

Az optimalizáló és a szélezőgépek mellett ebben a kategóriában található még a Wirex WD-200/240/M kéttengelyes sorozatvágója is (közben megszűnt a gép gyártása), amely gép lehetővé teszi a nagy motorteljesítmény következtében akár 200 mm vastagságú anyag feldolgozását egy munkafolyamatban, amely kézi fűrészeléssel eddig elképzelhetetlen volt. A központosítóba 10 db hajtott görgő van beépítve. Három pár kar tolja az asztal közepére a prizmát és egy optikai szenzorral vezérelt leszorító fentről szorítja. A központosítóval 600 mm széles, 1200-3500 mm hosszú prizmák elhelyezése végezhető.