Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

WIREX Szalagfűrészek

Szalagfűrész főkategóriánk két alkategóriát tartalmaz: vízszintes és függőleges szalagfűrészek.

Vízszintes szalagfűrészeink között megtalálható például a WIREX Cz-1/M MOBIL nevű szalagfűrészgépünk, mely az adott helyen történő feldolgozáshoz kifejlesztett gép. A legmagasabb szakmai színvonalat képviselő berendezései és kiegészítői teszik használatát lehetővé fűrésztelepeken, építkezéseken, de akár az erdőben is. A masszív futómű gyors és biztonságos eljutást biztosít bármely helyszínre.

Ebben a kategóriában található ellenben a CZ-1/BIG típusú VÍZSZINTES FŰRÉSZGÉP is, amellyel akár 1300 mm átmérőjű rönkök feldolgozása is lehetséges. Segítségével mindennemű fűrészáru gyártható. Az alapgép nincs felszerelve rönkfelrakó karokkal, mivel az 1 m átmérőjű rönk felrakása tartóasztalt vagy egyéb megoldást igényel.

A függőleges szalagfűrészek kategóriában található a Wirex CZP-2/ZM SZALAGFŰRÉSZGÉP ELSZEDŐ ASZTALLAL, amellyel akár 400 mm széles kétoldalról megmunkált prizmák gyártása is lehetséges, legfeljebb 420 mm átmérőjű rönkből.

De a méltán népszerű CZP-4 típusú függőleges négyfejes szalagfűrészgép  is megtalálható, amely két oldalról megvágott prizmák feldolgozására szolgál, deszkák, lamellák, lécek, de akár padlódeszkák is fűrészelhetők vele. Ez a berendezés nagy hatékonyságot garantál alacsony hulladékmennyiség mellett.