Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HUNNIA FAGÉP

Üdvözöljük az idén 13 éves, faipari feldolgozó gépeket és technológiákat forgalmazó cégünk honlapján!

Ismerje meg a Hunnia Fagépet!

Olvassa el bemutatkozásunkat

12 ÉVE A PIACON
Szakembereink több mint tíz éves tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére.
SZERVÍZ
Tevékenységünk nemcsak az értékesítés pillanatáig tart. Ügyfeleink kezét a vásárlás és a beszerelés után sem engedjük el, és meghibásodás, karbantartás esetén is boldogan állunk rendelkezésére.
MEGOLDÁSI JAVASLATOK
Legyen szó pályázatokról vagy akár finanszírozási lehetőségekről, igény esetén minden ügyfél részére kiterjedt megoldási javaslatot dolgozunk ki.
ELŐADÁSOK, KÉPZÉSEK
Betanítás, képzés, szakmai előadások. Tudjuk, hogy a technológiai fejlesztések megvalósítása nem egyszerű feladat: elméletben és gyakorlatban is segítünk.
SZAKMAI TAPASZTALAT
Szakértelem, ügyfélorientált gondolkodás és megbízhatóság. Azt nyújtjuk, amire a partnereinknek szüksége van, és abban dolgozunk, amihez értünk.
Previous slide
Next slide

HÍREINK

Új technológiákról, finanszírozásról és eseményekről.

CANMAKSAN transzportrendszerek

A fejlődő erdészeti és bútoripari ágazatban a gépi teljesítmény iránti igény növekszik, az emberi munkaerő iránti igény pedig csökken. Ebben az irányban számtalan új projekt és gép készül, és új rendszerek jönnek létre. Transzferrendszerek, amelyek a vállalatoknál feldolgozott csomagokat átrakják, forgatják, szállítják, emelik, és csökkentik a munkaerőigényt. Ezért a Transzferrendszerek, amelyek növelik a sebességet, a minőséget és a hatékonyságot, erre kiváló példa.

TEPKEM rakatvágó

TEPKEM® (hordozható elektromos rakatvágó gép) egy függőleges fűrész, amelyet úgy terveztek, hogy időt takarítson meg, csökkentse a költségeket és növelje a termelékenységet a farakatokrönkökrapklap vágása és halomhasítása során. Még több kép, videó:

WIREX MAGYARORSZÁG

Az idehaza is méltán népszerű WIREX cég a hetekben üzemelte be új weboldalát, ami után a Hunnia Fagép, mint a lengyel cég hivatalos magyarországi viszonteladója, elkészítette a WIREX Magyarország honlapját, mely honlapon már sokkal bővebb információk érhetőek el a WIREX-gépekről. Emellett a Hunnia Fagép oldalán is frissítettük a WIREX-gépek specifikációit. Sokkal egyszerűbb módon kérhetnek Partnereink árajánlatokat, illetve kontaktálhatnak szakembereinkkel is az egyes gépekről.